Кошик
160 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:00 найближчого робочого дня (завтра, 06.05).

Японські товари
+380 (67) 124-00-00
📱Telegram, Viber, WhatsApp
Кошик
Хит

Lactis 30 х 5 мл Лактіс Японський Ферментований екстракт кисломолочних бактерій

2 850 

+380 (67) 124-00-00
📱Telegram, Viber, WhatsApp
Lactis 30 х 5 мл Лактіс Японський Ферментований екстракт кисломолочних бактерій
Готово до відправкиLactis 30 х 5 мл Лактіс Японський Ферментований екстракт кисломолочних бактерій
2 850 
+380 (67) 124-00-00
📱Telegram, Viber, WhatsApp
  • Готово до відправки
  • Код: 222100
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Купити товар на нашому основному сайті Japan.com.ua

Лактіс — це ферментований екстракт, що виготовляється з 16 ретельно відібраних різновидів лактобактерій. 
Виготовляється способом ферментування соєвого молока за допомогою лактобактерій, який потім залишають визрівати впродовж року. 

Переваги: 
· Використовується на 100% натуральну сировину рослинного походження. 
· Виготовляється тільки із соєвого молока японського виробництва. 
· Не містить цукру, ароматизаторів та консервантів. 
· Не містить фосфору, є продуктом із низьким вмістом калію. 
· Безпека засобу доведена клінічними дослідженнями, проведеними в Японії. 

Препарат призначений для поліпшення стану кишківника людини через регулювання в ньому мікрофлори, тобто балансу між корисними та шкідливими бактеріями. Кишенька, як відомо, це основний орган людини, через який виробляються й подаються в тіло всі речовини для життя. Під час регуляції роботи цього органа природно, що стан людини помітно поліпшується. Зокрема, організм омолоджується, поліпшується склад крові, знижується ймовірність виникнення раку, поліпшується запах із рота разом із запахом усього тіла. Все це відбивається на зовнішньому вигляді, помітно покращується обличчя та шкіра. Товар із внутрішнього ринку Японії. 
Одна з відмітних особливостей полягає в його приємному кислованому смаку, що схожий на смак лимонного соку. 

Инструкция приема: 
рекомендується приймати по 1 стику по 10 мл (або 1-2 стики в фасовці по 5 мл) на день, як у нерозведеному вигляді, так і змішуючи його з водою. Якщо вашому організму досить 5 мл на день, то можете спробувати й таку схему.
Відкрити більше
1. В який час краще приймати для більшої ефективності? 
Можна приймати в будь-який зручний час. За даними опитування, більшість споживачів воліють пити його вранці. 

2. Як краще приймати для більшої користі? 
Рекомендується розводити у воді. 
Наприклад, його можна додати в невелику пластикову пляшку з водою (0,6 л) і пити розведеним упродовж дня. 

3. Чи можна вживати одночасно з вживанням ліків і біодобавок? 
Під час приймання курсу лікарських препаратів треба порадитися з лікарем. 

4. Чи можна вживати під час вагітності? 
Можна, оскільки Lactis нормалізує стан мікрофлори кишківника. 

5. Чи можна давати маленьким дітям? 
Можна. У такому разі треба додавати Lactis у кип'ячену воду. 
Дітям віком до 2 років рекомендується приймати засіб по 5-10 крапель на день. 

Важливість Лактису для здоров'я організму
  ------------------------------------------------------------- 
Можливі причини дискомфорту та погіршення стану організму. 

На здоров'я людини істотно впливає стан мікрофлори її кишківника — співвідношення кількості корисних і шкідливих бактерій. За необхідної кількості корисних мікроорганізмів зберігається здоровий стан кишківника, завдяки чому ми відчуваємо легкість і бадьорість у всьому тілі. Однак у разі збільшення кількості шкідливих бактерій порушується баланс мікрофлори, гіршає стан кишечника, під впливом чого знижуються й захисні сили організму, організм зазнає ризику виникнення різних захворювань. 

Погіршення стану та дискомфорт у кишківнику слугують сигналом нашого організму про порушення балансу мікрофлори ШКТ. У зв'язку з цим нормалізація стану мікрофлори кишківника є важливим чинником для підтримки здоров'я та природної краси. 

-------------------------------------------- 
Важливість ШКТ. 

Що б Ви сказали на питання про найважливішу частину нашого організму для підтримки його здоров'я загалом? Желудок? Печінка? Або, може, нирки? Без сумніву, кожен орган важливий для правильного функціонування єдиної системи організму людини. Однак якщо говорити про важливість саме для підтримки здоров'я, на перше місце виходить кишківник: нормалізація балансу мікрофлори кишківника позитивно впливає на стан усього організму. 

У чому ж причина цього впливу? Після того як використовувана людиною їжа розщеплюється під час травлення на поживні речовини, ці речовини практично повністю всмоктуються в тонкому кишківнику. Якщо тонкий кишківник забруднений і в нього потрапляють шкідливі речовини, то й вони всмоктуються разом із поживними речовинами, що може стати причиною виникнення багатьох захворювань, а також прискорити процес старіння організму. 

За здоровий стан кишечника відповідає його мікрофлора — понад 120 трильйонів мікроорганізмів, що регулюють її баланс. Якщо в ній переважають корисні бактерії, які мають найдієвіший вплив на організм, наприклад лактобактерії, то стан організму підтримується в нормі. Навпаки, у разі переважання шкідливих бактерій, кишківник забруднюється, порушується баланс, і ми відчуваємо дискомфорт. 

Також кишечник дуже важливий для підтримки імунітету. У разі порушення балансу мікрофлори кишківника знижуються й захисні сили організму, гіршають його стан і підвищується ступінь схильності до різних захворювань. Тому треба завжди підтримувати нормальний баланс мікрофлори кишківника — стримувати ріст хвороботворних бактерій і збільшувати кількість корисних мікроорганізмів. 
----------------------------- 
Лактобактерії. 

Дуже багато людей під час слова «лактобактерії» відразу згадують про корисні властивості йогурту. Однак йогурт — це лише один із різновидів продуктів, що містять ці корисні мікроорганізми, і таких продуктів набагато більше, ніж можна уявити. Наприклад, сир, соєвий соус, паста «місо», деякі соліни та маринади, навіть хліб і багато-багато іншого. 

Лактобактерії — один із найважливіших видів корисних бактерій, що входять до складу мікрофлори кишківника. Їхній позитивний вплив на здоров'я і тривалість життя клінічно доведено і в разі з тваринами, і з людиною. За даними досліджень у здорових людей похилого віку кількість цих бактерій набагато більша, порівнюючи зі звичайними людьми. 

Нумо розберемося, яку роль відіграють лактобактерії в мікрофлорі кишківника, а також що необхідно робити для збільшення їх кількості. 

Мікрофлору кишківника становлять як корисні бактерії (наприклад, кисломолочні бактерії), так і хвороботворні мікроорганізми. Їхня кількість залишається незмінною — 120 трильйонів, змінюються лише пропорції. Якщо підвищується частка корисних бактерій, знижується кількість шкідливих і навпаки. 

У разі переважання корисних бактерій мікрофлору є в нормі, що також позитивно позначається на здоров'ї організму загалом. Лактобактерії допомагають засвоюватися корисним і поживним речовинам, запобігають виникненню інфекцій. Крім цього, у тонкому кишківнику сконцентровані 70% клітин імунної системи, завдяки чому ШКТ сприятливо впливає на захисні сили організму. 

Навпаки, у разі переважання хвороботворних бактерій не тільки гіршає робота кишківника та виникають проблеми зі стільцем, а й посилюється вироблення в кишківнику небезпечних речовин, як-от сірководень, амоній, індол, фенол тощо. Ці небезпечні речовини безперешкодно всмоктуються організмом через тонкий кишківник, унаслідок чого можуть виникати серйозні хвороби, прискорюються процеси старіння організму. 

Але хоч як було сумно, з віком, через неправильне харчування і постійний стрес кількість цих шкідливих бактерій у нашому кишківнику тільки збільшується. 

Чинники, що впливають на стан мікрофлори кишківника. 

· Вік: з віком знижується кількість корисних бактерій і збільшується кількість хвороботворних мікроорганізмів у мікрофлорі кишківника. 

· Живлення: шкідливі бактерії люблять тваринний білок і жири. Споживання м'яса та жирної їжі сприяє їх росту. 

· Стрес: лактобактерії гинуть під впливом стресу. Загальна кількість мікроорганізмів у кишківнику не змінюється, тому зниження кількості корисних бактерій призводить до зростання кількості шкідливих. 
----------------------------------------------------- 
Корисні бактерії: лактобактерії, біфідобактерії тощо. 

· Покращують травлення та засвоювання корисних речовин. 
· Запобігають зараженню. 
· Посилюють імунітет. 
· Синтезують вітаміни. 

У результаті — підтримка здорового стану організму. 
----------------------------------------------------- 
Шкідливі бактерії: клостридії перфрингенс. 

· Викликають процеси гниття в кишечнику. 
· Сприяють виробленню канцерогенів. 
· Викликають підвищене газоутворення. 

Унаслідок виникнення хвороб, старіння, проблеми зі стільцем, атеросклероз. 

----------------------------------------------------- 
Ви задумалися, що відбувається з Вашим кишківником? Є досить простий спосіб визначити його стан — звернути увагу на стілець і газоутворення. У разі неприємного запаху є велика ймовірність того, що в кишківнику під дією шкідливих бактерій виділяються небезпечні для здоров'я речовини. 

Якщо в такому разі своєчасно не вжити заходів, стан кишківника згубно позначиться і на здоров'ї всього організму загалом. Для того, щоб цього не сталося, важливо вчасно збільшити кількість корисних бактерій мікрофлори кишківника — лактобактерій. 

Як найефективніше збільшити кількість лактобактерій? 
Для цього недостатньо лише вживання йогурту та продуктів, що містять кисломолочні бактерії, з низки причин. 

1) Лактобактерії гинуть під дією кислоти шлункового соку, 
2) Лактобактерії йогурту не можуть вижити в майже безповітряному просторі кишечника, 
3) Не всі лактобактерії, що потрапляють у кишківник із їжею, можуть підійти мікрофлорі певної людини. 

У зв'язку з цим для збільшення кількості корисних бактерій у кишківнику набагато важливіше не їхнє вживання, а підтримка власної здорової мікрофлори, що сприяє їхньому росту. 

Ферментований екстракт Лактіс LACTIS — це не тільки самі лактобактерії. Це екстракт, виготовлений із лактобактерій і сприяє їхньому росту. У його складі — тільки найнеобхідніші компоненти для поліпшення балансу мікрофлори, вироблені з 16 видів кисломолочних бактерій, вирощених і витриманих у соєвому молоці. Завдяки вживанню Лактіс LACTIS ефективно нормалізується природний баланс мікрофлори кишківника. 

---------------------------------------------------------------------------- 
2 основні компоненти, що визначають ефект Лактіс LACTIS: 

1. Секція. 

Секреція створює природний бар'єр, що не дає кишківнику всмоктувати шкідливі речовини й бактерії. Завдяки їй хвороботворні бактерії не можуть порушити баланс мікрофлори кишечника: збільшується кількість корисних бактерій, до природного рівня знижується кількість хвороботворних мікроорганізмів. 

2. Клітинова речовина. 

Клітинова речовина лактобактерій чинить 2 найважливіші впливи: 

· Відновлення пошкоджених клітин кишківника. 
· Активізація клітин імунної системи організму. 

---------------------------------------------------------------------------- 
Традиції виробництва. 

25 років тому виробництво LACTIS було перенесене в японське місто Фудзимія (префектура Сидзуока), яке лежить біля підніжжя гори Фудзі. Для цього було 3 причини: 

· Чисте повітря, 
· Найчистіша вода 
· Ідеальні кліматичні умови. 

Соєве молоко для лактису виробляється з вирощеної на спеціальних полях без застосування пестицидів і хімічних добрив сої. Вона є найважливішою сировиною для вирощування лактобактерій, тому для виготовлення вже багато років використовується тільки така високоякісна соя. 16 різновидів лактобактерій за оригінальною технологією ферментують і визрівають у соєвому молоці, що менш підходить для їхнього розвитку, порівнюючи з коров'ячим. Проте, завдяки цьому не тільки підвищується їх життєздатність, але й посилюється корисний вплив екстракту на організм. 

---------------------------------------------------------------------------- 

Склад: екстракт молочної кислоти (екстракт ферментованої сої), лимонна кислота (червоний метал батату, чорний солод), молочна кислота (дайкон). 
Використовувана для екстракту лактобактерій соя не є генномодифікованим продуктом. 

Харчова цінність 1 індивідуального стика (10 мл): 
Білки — 0 г, жири — 0 г, вуглеводи — 0,1 г, цукор — 0 г, сіль — 0 г, фосфор — 0 г, калій — 0,1 г Енергетична цінність — 0,5 ккал. 

Склад упаковки: 30 стиків по 10 мл. 
Умови зберігання: зберігати в темному прохолодному місці. 
Термін придатності: невскрите паковання — до 2 років за кімнатної температури. Вміст розкритого стика треба вжити відразу ж. 
Виробник: B&S Corporation. 
Країна-виробник: Японія. 
Товар постачається безпосередньо з внутрішнього ринку Японії.
Основні
ВиробникB&S Corporation
Країна виробникЯпонія
Кількість в упаковці30 шт.
Корисні речовиникалій
Властивостіживлення
Користувацькі характеристики
Об`єм5 мл
  • Ціна: 2 850 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner